Turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzés

Tokaj-Hegyalja Egyetem

Szeretettel várunk a turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzésünkön a történelmi diákvárosban, Sárospatakon, a Tokaj-Hegyalja Egyetemen!

Családias környezetben van lehetőséged tanulni, ahol nem egy vagy a sok közül, hanem a neveden szólítunk.

Miért jó döntés a turizmus szak?

A turizmus mind Magyarországon, mind világszerte dinamikusan fejlődő ágazat. Munkád során fontos feladatod lesz az emberekkel (vendégekkel) való foglalkozás, a kapcsolattartás. Lehetőséged nyílik más országok, kultúrák megismerésére nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is. Sokoldalúan kibontathatod a benned rejlő adottságokat: nyelvérzék, kommunikációs és problémamegoldó készségek, kreativitás.

Tokaj-Hegyalja Egyetem hivatalos oldala felvételi

Mit fogsz tanulni?

A közgazdász alapozó tárgyak (közgazdaságtani, módszertani és üzleti ismeretek) elsajátítása után a szakmai ismeretekbe nyerhetsz elméleti és gyakorlati betekintést. Megszerzett ismereteidet belső és külső szakmai gyakorlati helyen kamatoztathatod szakmai gyakorlati idő letöltésével.

Mit csinálhatsz ezzel a végzetséggel?

Felsőfokú turizmus szakirányú közgazdász-asszisztensként jellemző munkaköröd lehet az idegenforgalmi ügyintéző, utazási irodai ügyintéző, kereskedelmi-gazdasági ügyintéző, értékesítési előadó. Ha pedig még a szakirányon szeretnél tovább tanulni, akkor végzettséged a felvételinél pluszpontot ér.

Tokaj-Hegyalja Egyetem hivatalos oldala

Miért válaszd a Tokaj-Hegyalja Egyetemet?

Családias légkörben és személyes odafigyelésben van része a szakon nálunk tanuló hallgatóknak. Magasan képzett, szakmában jártas oktatók tanítanak, akik fontos feladatunknak tartják a hallgatókkal való minél személyesebb kapcsolattartást és munkát.

Képzésünk gyakorlatorientált!

Egyetemünk Hotel Furmint tanszállodájában kapnak szakmai felkészítést diákjaink, emellett a tanórák keretein belül is törekszünk arra, hogy minél szélesebb körű szakmai tapasztalatokat szerezhessenek.

Sárospatak a jó döntés!
Vár a Tokaj-Hegyalja Egyetem!