Tanító alapszak

Tokaj-Hegyalja Egyetem

Szeretettel várunk a tanító alapszakon a történelmi diákvárosban, Sárospatakon, a Tokaj-Hegyalja Egyetemen!

Családias környezetben van lehetőséged tanulni, ahol nem egy vagy a sok közül, hanem a neveden szólítunk.

Miért gyere a Pataki Képzőbe?

Sárospatakon, a Tokaj-Hegyalja Egyetemen működik az ország egyik legnagyobb múltra visszatekintő tanítóképzője, amelybe több mint 160 éve érkeznek a diákok, hogy a tanítói hivatásra felkészüljenek elméletben és gyakorlatban. Hívunk és várunk Téged is a neves pataki iskolába, amelynek patinás falai között, támogató környezetben, magas szintű, korszerű ismereteket szerezhetsz, pl. pedagógiából, pszichológiából és a műveltségi területekből!

Mit nyújtunk hallgatóinknak?

A minősített oktatók felkészítik a diákokat arra, hogy választ adjanak a gyorsan változó pedagógiai kihívásokra (pl. digitális tanrend vagy differenciált oktatás). A kisvárosi környezetben garantált a jó hangulat, a hallgatók és az oktatók közötti személyes kapcsolatok kialakulása. Az e-learning és a blended learning oktatási formákkal rugalmas óraszervezést biztosítunk, továbbá az ismeretanyaghoz való gyors és könnyű hozzáférést.

Gyakorlatorientált képzésben lehet részed

A gyakorlat helyszíne a kimagaslóan felszerelt, színes iskolaként emlegetett Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, ahová a tanító szakosok már az első évtől folyamatosan, nagy igyekezettel járnak. A szép környezetben diákjainkat örömmel és magabiztossággal tölti el a rájuk bízott kisdiákok fejlődése, valamint a gyerekekben a „kistanítók” iránt kialakuló bizalom és szeretet.

Sárospatak a jó döntés!
Vár a Tokaj-Hegyalja Egyetem!