Csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszak

Tokaj-Hegyalja Egyetem

Szeretettel várunk a csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon a történelmi diákvárosban, Sárospatakon, a Tokaj-Hegyalja Egyetemen!

Családias környezetben van lehetőséged tanulni, ahol nem egy vagy a sok közül, hanem a neveden szólítunk.

Korszerű elméleti képzés

A csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon érdekes tantárgyaid lesznek, sok pszichológiát fogsz tanulni, lesz lehetőséged énekelni, rajzolni, mesélni, mozogni. Korszerű módszerekkel oktatunk, e-learning oldalon közzétesszük a tananyagainkat, tréningjellegű órákat, demonstrációs gyakorlatokat tartunk.
A demonstrációs teremben életszerű műanyag babákon gyakorolhatod a csecsemők ápolását.

Csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszak

Sokoldalú gyakorlati képzés

A szakmai gyakorlaton elsajátíthatod a csecsemők és kisgyermekek gondozását, nevelését. Megtanulod, hogyan kell a szülők számára tanácsot adni. Sokféle intézménybe lesz lehetőséged ellátogatni a szakmai gyakorlat során, például szociális intézményekbe, rendelőintézetbe tanácsadásra, óvodába. Gyakorló intézményünk a Sárospataki Carolina Óvoda és Bölcsőde. A felújított, jól felszerelt épületben, barátságos csoportszobákban vehetsz részt a kicsik ápolásában, nevelésében.

Hasznos ismeretek

A képzés elvégzésével lehetsz bölcsődei gondozó, és más, kisgyermekek ellátásával foglalkozó intézményekben is dolgozhatsz. Akár saját gyermeked ápolásában, nevelésében is magabiztos leszel.

Diákélet

Kollégiumunkban mindenki számára tudunk helyet biztosítani. Iskolánk, kollégiumunk a város szívében, a főtéren helyezkedik el. A jóhangulatú rendezvényeken szoros barátságok alakulnak ki. Itt soha nem leszel egyedül.

Sárospatak a jó döntés!
Vár a Tokaj-Hegyalja Egyetem!